Jurnalul unei zăpăcite – Ura lunară

Urăsc să fiu femeie…Azi, când mă doare tot corpul, când “sângerez fără să fiu rănită” – de la Bart Simpson citire – susţin cu toată convingerea asta…Dacă cineva a urât pe cineva…sigur a urât femeile. Da, ştiu că bărbaţii au dureri. Dar nu sunt programate, nu sunt lunare. Şi dacă un bărbat normal vrea să meargă la plajă poate oricând, fără frica de a se păta cu sânge, fără frica de a leşina la soare.
Sunt nenumărate avantaje în condiţia de femeie…dar dezavantajele, cele puţine, cred ca înclină balanţa mult înspre neajunsuri. Acum, când încerc să scriu ce simt, tot corpul meu urlă: “Doare!!!!”. Cum să-mi doresc o fetiţă? Doar egoismul meu ar putea cere asta, raţiunea îmi spune: “Nu! Fetele suferă fără a fi vinovate. Au parte de durere gratuită în viaţa asta.”
În afară de durere…până şi în relaţiile sexuale…O fată, dacă are mai mulţi bărbaţi, e etichetată drept curvă de societate. Un bărbat dacă are multe, multe femei, e un tip tare, se laudă cu asta. În religie? Dacă sunt în perioada roşie din viaţă nu am ce căuta într-o biserică. Şi chiar dacă nu sunt, trebuie să am o anumită îmbrăcăminte cănd intru într-un locaş de cult.
Azi sunt plină de resentimente. Urăsc să sângerez fără vină. Urăsc să ţip cînd dau naştere unui copil. Nu-mi doresc asta, nu am cerut asta. Deci, inventatorilor – doamne şi domni – atunci când gândiţi profund la crearea unui individ perfect – luaţi în calcul şi asta. Că femeile nu sunt masochiste, nu le place să sufere. Poate reuşiţi să schimbaţi ceva. Şi în timp util, să pot avea şi eu o fetiţă. Pe care să o ştiu ferită de suferinţă gratuita. Care să se teamă doar de colesterol şi chestii de astea, normale şi controlabile.
Mâine va fi bine…omul uită repede. Dar AZI….urăsc tot şi nu-mi place asta, sunt chiar o fire pacifistă.
Autosugestie şi filozofie…azi e mâine…gata….

Reclame

12 gânduri despre „Jurnalul unei zăpăcite – Ura lunară

  1. Exagerezi putin… 😛 Gandeste-te ca nu noi ne programam durerile. Nu noi ne alegem sexul (fata sau baiat), nu noi alegem cui dam nastere. Gandeste-te ca, desi femeile sufera cumva, fara sa fie vinovate, ele sunt PUTERNICE sa treaca peste toate astea ! 😉 Si la urma, urmei, totul e trecator… 🙂

  2. Mai intai ca nu toti barbatii se lauda cu cuceririle lor. Si nu toti se lauda oriunde si oricand. Vreau sa stiu ce parere are o femeie despre femeile care sunt actrite in filme porno. Si unele sunt vedete acolo prin orasul ingerilor parca. Chestiunea prezentata este de natura biologica si foarte normala si necesara cred. Natura si Prea Inaltul nu fac nimic la intamplare. In imperiul roman femeile care vindeau favoruri sexuale aveau un statut social .. Soldatul care gresea era mustruluit aspru. Si dupa aceea mergea la lupta , mai facea niste omoruri si se intorcea din nou la femei.

  3. M-ai facut sa zambesc larg pentru „razvratirea” ta de a fi femeie…inrosita 🙂 Toate trecem prin asta dar si toate scapam la un moment dat de asta! 🙂 Gandeste-te ca a naste nu e doar durere ci, ca acea durere s-a creat din placere…atat cea care s-a consumat facand dragoste, cat mai ales cu marea ta dragoste pt. copilul ce-l vei aduce pe lume…indiferent de sex. Asa ca, hai sa fim optimiste, realiste dar si visatoare, iubitoare sau mai bine zis, sa fim FEMEI!

  4. Yoou could definitely see your expertise wihin tthe aryicle yoou write.
    Thhe world hops ffor even more passionate writers lkke youu whoo
    aree not afraid too mention hoow theyy believe.
    All the time go after yyour heart.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s