Jurnalul unei zăpăcite – O iau razna

Jurnalul unei zăpăcite – O iau razna

Am obosit sa joc teatru în faţa mea şi în faţa lumii. Îmi doresc să am puterea să fiu naturală, să rămân eu însămi indiferent de circumstanţe. Să nu devin brusc o marionetă în funcţie de conjunctură. Să nu mă mai transform în ceva ce nu sunt.

Mereu am fost ceea ce credeam eu că trebuie să fiu. Mai ales în relaţiile cu bărbaţii. Un simplu exemplu – ador să fiu alintată, să mă simt iubită până şi în sex. Şi totuşi, mă transform în funcţie de bărbatul cu care sunt. Devin suavă sau grosiera, ca un joc pe calculator. Sunt puţine persoanele lângă care pot să rămân eu însămi.

Niciodată nu am luptat pentru un bărbat. Nu am avut suficientă încredere în mine, am pornit de la: „Toţi sunt buni, frumoşi şi deştepţi, eu nu am ce să ofer”. Recent, un bărbat mi-a spus că modestia  e dovadă de prostie. Am înghiţit în sec şi mi-am spus: „Sunt o tălâmbă”.

Acum sunt în starea aia de-mi doresc un barbat ideal. Unul lângă care să fiu mândră să fiu văzută şi lângă care să mă simt femeie. Mai ales unul care acceptă nevoia mea de independenţă. E un vis frumos.

Şi ninge într-una. Miroase deja a Crăciun şi eu îmi doresc un brad pe o plajă. Mă simt predestinată singurătăţii, îmi doresc chestii irealizabile.

Şi totuşi, îmi iubesc existenţa mea plină de greşeli. Mă iubesc pe mine cea nesigură şi copilăroasă.

Publicitate

5 gânduri despre „Jurnalul unei zăpăcite – O iau razna

  1. „Unul lângă care să fiu mândră să fiu văzută şi lângă care să mă simt femeie.” pentru ca imi placi da-mi voie te rog sa-ti spun ceva din experienta mea de viata !! sa nu pui pret pe „langa care sa fiu mandra sa fiu vazuta”” ceea ce cu adevarat are importanta in viata noastra este „langa care sa ma simt femeie” si as adauga care te face fericita …o ora un an , oricat …fara planuri fara obligatii doar fericire si incredere..!! cand pe astea doua nu le mai simti ..pleaca…!!
    si da nu mai fi modesta…nu pentru ca ar fi semn de prostie ci pentru ca trebuie sa-ti sti valoarea reala si sa o pretuiesti TU in primul rand ca apoi sa o faca si cei din jurul tau !!
    deci ..iubeste sa fii fericita !!

  2. Bine am revenit in Jurnalul tau. Sunt punctul din coltul drept, nelegitim plasat. Remember me? Barbatul Ideal este de fapt un barbat ‘normal’ acoperit de mantia amgica a iubirii care crede ca forta cu care iubeste un barbat este de fapt acel barbat. Traim vremuri de imperfectiune, dar as spune ca pana si imperfectiunile pot fi incompatibile. Ideal este mult spus.
    Cum am ajuns eu la momente de rascruce. Pot indica eu de data asta directia? Hm, Inspre Sud, sau spre Est. Ba nu, ca Sud-Est sunt prea cu emotiile https://www.youtube.com/watch?v=oBo7n7kwOz0

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s