Jurnalul unei zăpăcite – Sunt singură acasă!!!!

Ai mei pleacă la o nuntă. Nu mă pot lua cu ei, eu cică am şcoală.. Nunta e în Cluj. Îmi pare şi rău că nu merg dar şi urlă libertatea în mine. Normal că îmi fac faţa de supărată şi abandonată: „De ce mă lăsaţi atât de singură?”.

Telefon la prietena mea cea bună şi colega mea de bancă: „Am casa liberă, iese un chef?”. Am nevoie de ea, se pricepe mai bine la chestiile astea. Mă întreabă: „Ţi-au lăsat ai tăi bani?”. Îi spun : „Sincer, nu. Doar câţiva cartofi, 3 cepe şi 4 ouă”. Îmi spune tipa mea : „Ne descurcăm noi”.

S-a adunat o gaşcă frumoasă, colegi de-ai noştri şi câţiva necunoscuţi mie. E muzică, e dans şi ceva băutură. Şi mâncare avem – prietena mea a făcut o salată orientală, aşa că toată lumea va mirosi a ceapă

Lumea se distrează Un tip frumos din clasa mea mă prinde de mână şi mă trage spre dormitor. Deja am îngurgitat un pic de alcool, aşa că nu mai contează că eu sunt naşpa. Merg cu el, poate fac sex şi mă întorc la dans.

Mi se rupe un pic filmul. Pleacă lumea acasă. Eu rămân, doar e casa mea. Mă schimb în cămaşă de noapte şi merg la somn. În patul meu e tipul cel mai dulce din clasă. Mi-e somn aşa că mă vâr în pat. Tipul mă îmbrăţişează, se suie pe mine şi….adoarme. Nu mă mişc, mi-e milă să-i întrerup somnnul.

E dimineaţă, trebuie să merg la şcoală. În pauză aud discuţii între băieţi. Tipul care a dormit pe mine se laudă că e bolnav. Nu-mi convine, dar asta e.

În faţa liceului mă aşteaptă un tip. Mă ia de mână de parcă ne cunoaştem. Ai mei încă nu se întorc aşa că plec cu el. Ajungem la el acasă. Facem un sex stângaci – eu sunt varză, nu mă pricep şi nici nu arăt prea bine. Mă tot trimite să mă spăl. Înseamnă că ştie ce-am făcut aseară. Mă sărută jos. Mi se parea aiurea şi îi spun: „Acum nu mă săruta pe buze”. Nu-i ceva ce mi-aş fi dorit, nu am simţit nimic. Prostul meu obicei de a fi cu tipi care nu contează.

Fug acasă şi fac curăţenie totală. Diseară vin ai mei acasă. Trebuie să par în continuare cuminte, e mai bine. Nici măcar de viol nu le-am spus nimic.

Of, de ce nu am încredere în mine ca să pot iubi? Le invidiez pe colegele mele frumoase şi îndrăgostite. Ele ştiu că sunt iubite, îşi permit să facă fiţe. Şi pot iubi. Eu ştiu doar că sunt o supraponderală urâtă Accept pe oricine, nu am ce face. Oricum nu pot dori un băiat anume.

Iar şcoală, iar teze….Mâine e plictiseală, poimâine e plictiseală….Noroc ca mai fac sex câteodata…..

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s