Eu

Nu există pe lume decât un singur lucru mai rău decât să se vorbească pe seama ta de rău şi acela e să nu se vorbească deloc.
OSCAR WILDE

29 de gânduri despre „Eu

 1. Pingback: Eu | georgesand1

 2. Mulțumesc de vizită și like 🙂 Am ajuns și eu în casa ta virtuală și te-am adăugat la blogroll pentru a-mi fi mai ușor să te citesc de acum încolo. O zi minunată!

 3. Actually it`s a pitty that you don`t have an English summary of your articles. Oh dear, so I depend on Google translator producing kind of surreal texts – but gives a vague idea at least.
  All the best
  Klausbernd

 4. Cineva spunea că în medie o persoană influențează 10.000 de persoane pe parcursul vieții… Acest blog cred că trece peste medie.

  Am citit câteva din articolele tale din seria ”Jurnalul unei zăpăcite”… și sunt dureroase. 😦

  Adevărate sau imaginare(cred, greu dar cred, că pot fi adevărate) aceste episoade de viață care strigă: Durere, nedreptate, părăsire, speranță înnăbușită… m-au provocat să-ți scriu.

  Există speranță, lumină, bucurie, fericire, satisfacție adevărată. Da, Dumnezeu vrea să ți le dea.
  Momentan se pare că cei mai mulți oameni nu-I transmit mesajul Lui și cadourile Sale, dar sunt oameni care în aceste vase de lut ce suntem poartă comorile cerului.

  Pentru setea ta este doar un singur izvor care să te sature: Dumnezeu.
  Poți bea din El. Prin citirea Bibliei, prin rugăciune, prin meditație la creația lui frumoasă… și acestea începând prin a-L chema pe Isus Hristos să te nască din nou. Nimic care e făcut fără Isus nu are viață. Tot ce este viață vine din El.

  De ajutor îți recomand http://www.ibethel.tv

 5. Buna si multumesc pt. vizita ta pe blogul meu de calatorii. Am citit cateva din paginile blogului tau si imi place stilul tau scriitoricesc. De aceea te-am adaugat la blogroll. Mult succes in continuare.

 6. Cred ca Toma Caragiu spunea intr-un film cam asa: „Doua lucruri urasc in lumea asta: sa ma vorbeasca cineva de rau si sa ma vorbeasca cineva de bine”. Parca asa era, dar care era filmul nu mai stiu… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s